вівторок, 16 червня 2015 р.

Біткоїн набирає швидкість


Зараз величезні людські ресурси спрямовані на популяризацію біткоїна, навіть не популяризацію, а скоріше сповіщання. Багато років тому подібне відбувалося з поширенням картоплі, доходило аж до картопляних бунтів. А тепер паперові гроші здають позиції електронним транзакціям, кріптовічеслення відбувається в нашому житті зростаючими темпами. І деяка вимушена агресія йде з боку біткоїна, вона пояснюється необхідністю захоплення нових просторів людського життя цифровими технологіями. Гроші обчислюються, а не відливаються на монетному дворі, людський розум насилу розуміє швидкості змін сучасного світу, природний відбір нового часу, хто поспішає той встигає.
Вікіпедія говорить - хтось Сатоши Накамото, військовий криптограф, запропонував систему обчислення - конгломерат пошуку простих чисел з комерційною спекуляцією, тому що в сучасних секретних шифрах використовуються прості числа які і є ключами. Тому математичні розрахункові пошуки простих чисел є частиною загальної задачі криптозахисту.
Біткоїни унікальне явище, що визначає фінансову, а отже й економічну перспективу розвитку на найближчі десятиліття, і з ускладненням видобутку, враховуючи кількісне обмеження, вартість BTC може досягти астрономічних висот. Встигніть сісти в поїзд що відходить.