вівторок, 7 липня 2015 р.

Біткоїн на проценти


Британська компанія Magnr, що є дочірньою компанією британської біржі BTC.sx, заплатила відсотки за вкладами в біткоіни. За червень перші вкладники компанії вже отримали близько 0,2% начислень на вклади.

Компанія офіціально оголосила про виплату відсотків за червень на корпоративному сайті портала Medium.

«Ми раді повідомити біткоїн-спільноті про те, що нарешті перші виплати зроблено, 200 вкладників нашої компанії отримали дохід з розрахунку 2,18% річних ».
Таким чином, прибутковість вкладу за місяць склала 0,18% річних. Наступної виплати слід очікувати  31 липня 2015 року.

Компанія Magnr є підрозділом лондонської компанії BTC.sx. Ця компанія має широку популярність  на ринку біткоїн-деривативів.  Компанія пропонувала і пропонує клієнтам можливість взяти в кредит американські долари для відкриття довгих позицій, особливо під час очікуванного зростання курсу біткоїна. Компанія також надавала клієнтам короткострокові позики в біткоїнах під час падіння курсу цифрової валюти.

Депозити в біткоїнах - тепер це складова частина банківських буденних послуг у сфері цифрових валют. Ці послуги, в свою чергу, стають все більш і більш популярнішими. Нагадуємо -  група швейцарських інвесторів заявила про намір створити банк, зі спеціалізацією на цифровий валюті біткоїна та форків. Засновники банку вже почали процес реєстрації нової фінансової установи на початку літа 2015 року.