четвер, 30 липня 2015 р.

Бокс і біткоїн


Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Майкл Тайсон вирішив поповнити ряди прихильників криптовалюти. Відомий боксер повідомив про свій майбутне Bitcoin-підприємство своїм фоловерів у Twitter.

Майк Тайсон має намір перевершити власний рекорд швидкості на цілих 10 секунд за допомогою свох нових біткоїн-банкоматів. Особистий рекорд спортсмена - нокаут за 30 секунд на рингу. А тепер, як йдеться на офіційному сайті банкоматів Тайсона, www.MikeTysonBitcoin.com, нові банкомати зможуть конвертувати готівку клієнта в біткоїни всього за 20 секунд.

Майк Тайсон зробив блискучу і успішну кар'єру в спорті, перемігши в 50 боях з 58 на звання чемпіона. 44 з цих матчів закінчилися нокаутом супротивників. Він також є єдиним професійним боксером, який боровся і відновив титул WBC в після його втрати.

Його витівки всередині і за межами рингу принесли йому різні прізвиська, в тому числі "крутіший людина на планеті", "Малюк Динаміт" і "Залізний Майк". Тепер же він готується піднятися на вершину біткоїн-бізнесу за допомогою запуску мережі власних біткоїн-банкоматів.

Інформація, доступна на веб-сторінці Майка Тайсона припускає, що екс-чемпіон, можливо, підписав контракт з  Direct LLC Bitcoin, щоб почати нову справу. Деякі припускають, що Майк Тайсон сам не захопився ідеєю біткоїна, а просто дозволив використовувати своє ім'я для рекламної кампанії банкоматів. Поки точна інформація про це не відома, представники біткоїн-спільноти сподіваються розкрити цей секрет через місяць, після запуску мережі ATM. У кожному разі, прихильники біткоїнів сприйняли цю новину з радістю. Як тільки Майк Тайсон написав про наміри з біткоїн-підприємства, він отримав бурхливу реакцію від спільноти Bitcoin. Bitcoin Foundation вже прокоментували заяву Тайсона в Twitter, написавши:
Ласкаво просимо на борт Майк! Світ Bitcoin радий, що ти з нами!