середу, 3 червня 2015 р.

Біткоїн офіційно визнано


Подія на перший погляд цілком пересічна, однак  має глобальне значення - на Нью-Йоркській фондовій біржі 22 травня 2015 оголошено про створення NYSE - індексу біткоїна, йому присвоєно ім'я - NYXBT, це перший офіційно зареєстрований біржовий індекс цифрової валюти. І вже вартість БТД,через курс американського долара представлена ​​і обгрунтована реальними угодами  на обраних, що відповідають стандарту системи якості NYSE, біткоїн-біржах.
Біржове керівництво заявило за цінності біткоїна в очах кліетури біржі, і високу зацікавленість в даних  біткоїн-активів. Цей крок дасть чітке і головне офіційне представлення про ринок криптовалюти, з цілковитою адаптацією до найсуворіших стандартах і методам біржового індексування.



Базис індексування буде регулярно братися за даними Coinbase, нового 2015 інвестпроекту NYSE.
Для NYXBT використовується спеціально створений метод логічного аналізу по транзакціях і цілісності даних. Індексування регулярно оновлюватиметься після 16.00 за Лондонським часом, у загальних котируваннях біржі. Для надійності і точності біткоїн-торгів, методологія і правила будуть регулярно переглядатися.
І це все підтверджує сподівання людей які мають біткоіни на своїх рахунках про швидке і неминуче підвищення вартості ВТС, яка тепер уже офіційно визнана і прийнята у світовий фінансовий клуб валют.

Немає коментарів: